آموزش کامل ریپ کردن قالب سایت
شاید بارهای قالب سایت هایی را دیده باشید که بخواهید یک نسخه هرچند نه اصلی اما از آن قالب داشته باشید
در این بخش از آموزش های مرکز فایل های فارسی همراه ما باشید با نحوه ریپ کردن قالب ها یا همان نال کردن
برای ریپ کردن قالب سایت روش های مختلفی وجود دارد که به چند روش در ادامه می پردازیم
Save As یا Ctrl+S
این کار خیلی ساده می باشد .پس از انجام این کار تمامی فایل های قالب در پوشه ای با نام انتخاب شده شما ذخیره خواهد شد به جز تصاویر png و gif که برای ذخیره آنها می توانید با استفاده از مرورگر فایرفاکس بر روی همان سایت انتخابی برای ریپ قالب کلیک راست نموده و view Page info را بزنید و گزینه Media را انتخاب نمایید . سپس پایین تر از آن کلیه URL های تصاویر موجود در سایت را نمایان می شود که باید فقط تصاویر اجزای قالب را ذخیره کنید. سپس فایل htm را در نت پد باز کرده و آدرس دهی اجزای قالب ( style.css , فایل های js و تصاویر ) را قرار دهید.
استفاده از ctrl+U یا کلیک راست گزینه view Source
پس از انجام این عمل سورس کد قالب ظاهر می گردد که بعد از ذخیره آن در یک فایل php. به نام index اقدام به ذخیره اجزای قالب کنید.( انجام این عمل همانند روش بالا صورت می گیرد)
استفاده از نرم افزار IDM
همان گونه که می دانید با نرم افزار internet download Mangger می توانید کل سایت های مورد نظر خودتان را نیز دانلود کنید. پس از دانلود صفحه اول سایت آدرس دهی های اجزای قالب را نیز ویرایش نمایید.
بعد از این اعمال باید آنرا روی بخش مدیریت وردپرس سایت خودتان آپلود کنید که قبل از این عمل باید به بررسی
آدرس پوشه های ایجاد شده
بررسی آدرس قرار گیری تصاویر فایل ها
( فایل style.css ) حتما باید بیرون از همه پوشه های قالب شما باشد
بررسی صحیح دانلود فایل وتصاویر .
دقت کافی را نمایید چون اگر یک آدرس یا بخشی از این قالب صحیح ویرایش نکنید ممکن قالب درست نمایان نشود.
ریپ کردن قالب به صورت HTML
توجه : مرورگر استفاده شده در آموزش ریپ کردن قالب سایت فایر فاکس می باشد.
در مرحله اول سایتی را که می خواهید قالبش را ریپ کنید را انتخاب نمایید. وارد سایت شوید و صفحه ای را که می خواهید ریپ کنید را باز کنید ( اگر سایت دارای چند صفحه بود که هر کدام با بقیه متفاوت بود باید همه ی صفحات را تک ب تک ریپ کنید. )
در صفحه انتخاب شده راست کلیک کنید و گزینه view Page source را انتخاب کنید. ( از ctrl+u نیز می توان استفاده کرد ) یک پنچره جدید باز خواهد شد که در آن کد html می باشد همه کدها را copy کنید. برنامه note pad را اجرا کنید و تمامی کد های موجود را در آن paste کنید.
اسم فایل را index.html انتخاب کنید و encoding را روی UTF-8 قرار دهید و فایل را ذخیره کنید. اگه صفحه دیگری را می خواهید ریپ کنید مثلا صفحه تماس با ما را باید به جای index اسم صفحه را بنویسید.
به عنوان مثال می خواهیم صفحه تماس با ما را ریپ کنیم. تمامی مراحل را تا اینجا انجام می دهیم و وقتی که می خواهیم کدها را سیو کنیم به جای index نوشته زیر را می نویسیم :
contacthttps://ffarsi.ir
قسمت رنگی را مینویسیم
نکته : اگر اسم صفحه فارسی نوشته شده بود. آدرس را کپی کنید و در یک تب جدید پیست کنید خواهید دید آدرس تغییر کرد و به یه چیز نامفهوم تبدیل شد. حال شما باید آن عبارت نامفهوم را به عنوان اسم فایل قرار بدهید و سیو نمایید.
مرحله دوم :
اگر فایل های سیو شده را ،که به صورت یک صفحه سایت (html) و قابل نمایش در مرورگر می باشد ، در مرورگر باز کنید می بینید که هیچ چیز سر جای خودش نیست و حالت بی نظمی دارد.
علت این مشکل نبود فایل style می باشد که در این مرحله آن را هم پیدا می کنیم و سیو می کنیم.
برای این کار دوباره در سایتی که می خواهید قالبش را ریپ کنید راست کلیک کنید و گزینه view page source را انتخاب کنید و با زدن دکمه های ctrl+f جستجوگر را فعال نمایید و در کادر find کلمه style.css را سرچ کنید. یک لینک برای شما پیدا می کند آن را کپی کنید و در یک تب جدید پیست کنید.
تمامی کد های موجود در صفحه style را در notepad پیست کنید و Encoding را روی UTF-8 قرار بدهید و با نام style.css سیو کنید حالا اگه فایل index را باز کنید می بینید که همه چیز رفته سر جای خودش نشسته است و نظم دارد.
مرحله سوم :
چرا هیچ عکسی نمایش داده نمی شود ؟
حل این مشکل دارای روش های متفاوتی می باشد که من به گفتن یکی از آنها اکتفا می کنم. در صفحه مورد نظر راست کلیک کنید و گزینه view page info کلیک کنید از بالا زبانه media را انتخاب نمایید. حالا شما لیستی از عکس های موجود استفاده شده در سایت را دارید که باید آن ها را در فولدری به اسم images سیو و ذخیره نمایید. لازم نیست همه عکس ها را سیو کنید ولی اگر تازه کار اید همه عکس ها را سیو کنید و عکس های اضافه را پاک نمایید.
توجه داشته باشید که تمامی فایل ها باید در یک جا سیو شوند.
مرحله چهارم :
در این مرحله باید نوشته ها و عکس ها و … را که مربوط به سایت می شود را حذف کنید و متن ها و عکس های خودتون را جایگزین کنید.
( اگر این کار را انجام بدهید قالب به قالب استاتیک تبدیل می شود ) ولی اگر از کدهای PHP استفاده کنید می توانید یک قالب داینامیک داشته باشید.
موفق و شاد باشید
آموزش های ویژه بزودی در مرکز فایل های فارسی
مطلب پیشنهادی : آموزش کامل وردپرس از مقدماتی تا پیشرفته WordPress tutorials